Oeps heeft veelste lang geduurd
Woow nu is het dus echt meer als een maand geleden, en dat merk ik ook wel aan de reacties waar mijn verhalen blijven ;p dus hier is ie dan eindelijk!
Nou de afgelopen weken is het erg rustig op het werk eigenlijk, maar er moet toch altijd iemand bij de receptie zitten. Er zijn natuurlijk altijd wel dingetjes die gedaan moeten worden, zoals dingen aanvullen enzo. Verder nog steeds vrij weinig animatie, alleen de minidisco hebben we wel bijna altijd moeten doen. We zijn trouwens 1 cd kwijt en daar stonden best veel liedjes op die we nu niet meer hebben. Dus moeten we het met standaard 6 liedjes doen ofzo ;p nouja is niet erg we verzinnen gewoon wat. Net als hoofd schouders knie en teen etc. Afgelopen weken toch redelijk wat nederlanders gehad en toch steeds nog veel slovenen kroaten en natuurlijk ook wat duitsers en oostenrijkers. Máár vanaf morgen zit het een week vol met bijna alleen maar oostenrijkse mensen, want die hebben dan namelijk vakantie! Jet vertelde dat het redelijk moeilijke mensen zijn en dan praten ze waarschijnlijk ook nog dik met accent dat je er weinig van verstaat.. nouja ik ben benieuwd. Én heel blij dat de weken erna nederland vakantie heeft want dan zit het park weer lekker vol met nederlanders en die komen tenminste ook gezellig naar de après ski! Trouwens dinsdag waren er bij de après ski mensen uit valkenswaard. Beetje gebuurd en ze kennen Tom! Ja van de fietscross in valkenswaard natuurlijk want die twee meisjes en 1 jongen deden ook fietscrossen. Dus ik hem een beetje omschreven en uiteindelijk een foto gevonden op mijn telefoon en ja hoor het was hem

En we hebben besloten via een 'poetsrooster' te gaan werken, dus dan staat daarop wat je moet doen bv koken, vegen, dwijlen, vuilnis, douche/wc.. want we vonden dat het niet goed verdeeld was, nog een dikke discussie met imre gehad máár niks aan de hand want nu gaat het super. En zo blijft het ook schoon in ons huis en is het gewoon goed verdeeld..
Pff what else.. nouja ik denk dat ik weer ff genoeg verteld heb en nu beloof ik dat ik nu binnen een maand een ander verhaal erop zet ;p
En Wim, GEFELICITEERD! Ik had inderdaad gebeld om je te feliciteren maar hoorde erna van dwayne dat jullie samen uiteten waren, en de volgende dag moest ik werken en ben ik vergeten te bellen :$
De ouders van Fiona zijn langs geweest en twee vriendinnetjes van haar met zus en vriend en vader van een van die meisjes. De vader van imre komt ook over 2 weekjes ongeveer. En binnenkort hopelijk papa en mama, over een weekje. En hopelijk dwayne eind februari (a). Charlotte en Nathalie zijn ook nog van plan om langs te komen. Dus nu nog hopen dat het allemaal door gaat!!!
Zo en nu ben ik benieuwd hoe het met jullie allemaal gaat!!
Dikke knuffel van mij
Heey lief,
haha wist niet dat je zo vaak gevallen was met snowboarden;) ik moet vandaag alles gaan opruimen hiero bij glenn want hij komt weer terug. jammer jammer,
spreek je op msn (K)
Hee Rowy!
Wauw je verhalen klinken goed zeg! Ik ben jaloers op je.. :)
Hopelijk gaat het snowboarden snel beter, even volhouden en dan is het echt genieten!!!
Heel veel succes en plezier nog daar!
xx Elmke
Zusje!
Leuk verhaal, maar klinkt echt alsof je voor geen meter kan snowboarden haahahhah Meer oefenen jij!
Erik en ik gaan een dagje skieen als er sneeuw ligt in Winterberg, want we kunnen niet zolang vrij krijgen om echt op vakantie te gaan.
Maar hoe zijn Kroaten? beetje relaxe mensen?
xxxx Mandy