De bezoekjes en carnaval!

Heee allemaal !

so de week na mijn verhaal de vorige x zijn papa en mama inderdaad langs geweest,
hiervan staan de foto´s wel al op mijn hyves maar ik zal ze vanavond ofzo wel ff ook hierop zetten zodat de mensen zonder hyves ze ook kunnen zien

Wink

Papa en mama zijn zaterdag avond om 5 voor 8 ´s avonds aangekomen dus ze konden nog net de sleutels krijgen bij de receptie waar ik nog aan het werk was. Na het werk ben ik na hun toe gegaan en zijn we samen bij het restaurant de Einkehr (langs het Landal park) gaan eten. Meteen wat bijgebuurt en hun iedereen laten weten dat ze goed en wel aangekomen waren.
Erna in hun appartementje samen gekaart en er zat een openhaard in het app. dus mama meteen een fikkie stoken natuurlijk
Tongue out
toen heb ik ze ook leren ´shitheadte´ want dat spelen wij hier wel ooit maar dan ook wel een beetje als drankspelletje! Dus voor als ik weer terug ben in Nederland. Zondag allemaal wat uitgeslapen en samen boodschapjes gaan doen, erna samen koken en ´s avonds weer spelletjes doen.

De volgende dag moesten we nog even gaan bedenken wat we gingen doen want ik weet het ook niet zo goed omdat we er eigenlijk niet echt tijd en zin voor hebben om ver weg te gaan. Dus ik had Jet gevraagd wat leuk was. We zijn toen naar de Turracher Höhe geweest, dit is een skigebied op ongeveer 20 minuten afstand. Dit ligt dan ook een stuk hoger als Bad Kleinkirchheim. Mama had een foldertje gevonden van een soort museum/winkeltje met edelstenen. En dat lag toevallig ook bij de Turracher Höhe, dus met de auto omhoog (hij trok het net om zo stijl de berg op te rijden ;p) even rond gelopen en besloten dus naar dat museumpje te gaan. Was ook erg mooi, veel verschillende en de gekste vormen stenen. Dus onze ogen uitgekeken. Erna moest ik weer optijd terug zijn (3 uur ongeveer) omdat mijn leraar op stage bezoek kwam. Met hem dus een gesprek gehad, samen met Jet. Over hoe het ging enzo, standaard he, en Jet ook even haar woordje gedaan hoe ze het allemaal vond gaan.En ze was echt reuze positief, maaar dat moest ik dan ook zo houden! Logisch natuurlijk want ik heb nog 2 beoordelingen te gaan haha. Maar ik sta al bij t meeste op ++ dus komt goed! Nog wat vraagjes gesteld over mijn opdrachten die ik moet maken, maar die ga ik met Jet maken.
Tja en toen was het al 4 uur geweest dus tijd om maar ff bij de après ski te gaan kijken. Samen een paar biertjes gepakt maar hij had een ander hotel geboekt dus moest nog 20 minuten rijden ofzo. Toen kwamen papa en mama nog wat drinken en hij ging ondertussen ff inchecken. En ja verder zoals elke après skibiertjes drinken, beetje buurte en gezellige meeblèrmuziek ;p. Zijn ook wat foto´s van dus die zal ik er dan ook ff bijzetten. Mijn leraar mocht mij (op kosten van school) 1x mee uiteten nemen dus toen zijn wij samen met pa en ma naar de Landhausstübl geweest. Best wel een beetje luxe en lekker eten had ik gehoord dus ik dacht doen! Maar we hadden natuurlijk al een paar biertjes achter de kiezen zitten dus dan heb ik minder honger, maar toch een bordpasta gegeten. En dan is het dinsdag avond altijd tijd voor Dado in de Peso! Voor de mensen die er niks van snappen: Dado zijn 2 mannen die zingen en eentje speelt gitaar en de andere keyboard. Zij spelen dan vanallerlei muziek, o.a. een beetje de generatie pa, ma en mijn leraar. Maar wij zijn er al een aantal weken achter elkaar geweest dus ik ken de liedjes ook voort meezingen.

Cool
En dit vind dan plaats in de Peso, dit is een cafe, restaurant met een paar appartementen. Normaal heel rustig maar op dinsdag met Dado stampvol! Maar wij hadden een plekje gevonden aan tafel, wij dus met z´n vieren, leraar, pa en ma, en meneer Soeden (eigenaar v een aantal app van landal). Gezellig avondje gehad en ook daar zijn een paar foto´s van!

De dag erna een beetje uitgeslapen en eigenlijk zouden wij met z´n vieren met de huskytocht mee gaan. Maar hun wilde niet meer omdat er niet genoeg sneeuw lag. Dus ze hadden afgebeld, maar het was ook wel leuk geweest om met pa en ma dat te gaan doen. Maarja toen was het al vol, zo snel gaat dat ! Toen een kaartje erbij gepakt wat we die dag dan gingen doen, we besloten naar het Granatium te gaan. Onderweg zagen we dan ook dat het dicht was maar toch gingen we even kijken (je kent ons he). Toen deed een vrouw de deur open en zei dat we toch nog even rond mochten kijken. Ook hier zijn wat foto´s van.
Erna op t kaartje gekeken en er stond iets van Wildpark enzo, zal ook wel dicht zijn maar toch ff kijken, dus daarheen gereden. Oh ja en onderweg een bloemetje gekocht voor Jet. Bleek inderdaad dicht te zijn maar toch ff daarheen gelopen en toch nog een aantal dieren gezien. (zie foto´s) Enja de tijd was nog niet om dus we gingen verder, op de kaart zag ik waterval staan dus hoppa onderweg naar de waterval. Duurde even voordat we die gevonden hadden maar ja we waren er. (Zie foto´s) Even chocomel gedronken met slagroomlozesuiker.
En dan weer opweg terug naar Landal. We zouden toen eigenlijk de traktortaxi naar boven nemen zodat we op de piste a la carte konden eten, maar hij was te laat omdat er gasten van een ander hotel te laat waren. Dus toen toch maar beneden eten. Toen een stukje gaan wandelen en bij Da Capo gaan eten, een soort italiaans tentje. Wel gezellig en dit was dus ook de laatste dag en het laatste etentje. ´S avonds nog even gebuurt en toen ben ik naar huis gegaan zodat hun alles in konden pakken en de volgende ochtend om half 9 zijn ze weer aangereden. Ik vond het in ieder geval echt super dat ze zijn geweest!!

Laughing

En verder..

Afgelopen weken redelijk wat Nederlanders op de vloer gehad hier!
Ofja bijna helemaal vol met Nederlanders. Wel weer gezellig met de après ski natuurlijk

Tongue out

Ondertussen was Dwayne nog aan het bedenken of hij wel of niet langs kon komen,
en toen heeft hij me dus laten weten dat het door ging. Super dus!
Hij is dan ook aangekomen op zondag 27 februari ´s avonds en woensdag ochtend weer vertrokken. We zaten dan ook samen in een app hier en was wel weer ff fijn.

En toen was het voor de brabanders alweer carnaval! Het enige wat hier dan wel aan carnaval gedaan werd was dinsdag bij de après ski een carnavalsparty. Er was een hele grote groep van ´Sneeuwdroom´. Dit is een organisatie die vakanties regelt voor gezinnen met kinderen met volgens mij alleen het syndroom van down. Zij hadden dan ook hun eigen skileraren en begeleiders bij. Dus zij waren er en hier zijn ook een aantal foto´s van. Verder de hele week wat kinderen in de Bollo Club gehad en ook zij zaten er elke dag met een aantal kinderen.
Zij zijn dan zaterdag ook weer vertrokken en nu zit het park weer redelijk vol met Tschechische mensen, pff en die zijn redelijk vervelend. Die komen met vragen waar Nederlanders nooit mee komen. ;p maarja het gaat hier nog wel goed.

Gisteravond nog met Denise, Loesje en de moeder van Loesje geskyped was ook wel weer ff leuk om ze weer te zien en gesproken te hebben.

Laughing

Alleen echt ik mis het stappen in Nederland!! Hier doen we nog af en toe een sappie en dan bij de après ski maar pff ik wil wel weer ff een goed avondje stappen!

Máár nog ongeveer 6 weekjes te gaan en dan ben ik dus net voor Koninginnedag terug!
En ook meteen de meivakantie erachteraan, dus komt goed!
Wink

Nou hoop dat jullie weer genoten hebben van m`n gezever haha
en de foto´s zal ik straks ff toevoegen dan want ben nu aan het werk

Liefs en kusjes van mij

Myranda

he rowy nog maar zes weekjes en dan kun je weer een keer lekker stappen misschien gaan we wel een mee dan want een uitje daar zijn wij niet vies van. verder weet ik niet veel te vertellen.
Groetjes van Wim en me