De laatste loodjes..
Lieve vrienden en familie!
De afgelopen weken hebben we eigenlijk nog maar heel weinig gasten gehad,
dit betekende dat we dus de receptie overdag meestal dicht doen en op het park de klusjes gaan doen. Dit houdt bijvoorbeeld in : tapijt reinigen, garages afplakken,het verven van trappenhuizen,zout van de vaatwassers bijvullen, het ontkalken van koffiezetapp en waterkoker etc. van die klusjes voor leeghoofden dus

Ik ben dan ook nog 4 dagen naar het echte party dorp geweest, GERLOS! Charlotte die werkte daar en haar vriend ook dus toen bedachten we van misschien kunnen we wel een keer meeten. En ik heb in principe 2 dagen in de week vrij dus ik had aan Jet gevraagd of het mogelijk was om dan die 2 dagen achter elkaar vrij te hebben om dan naar Charlotte te kunnen. De reis zou dan wel al 5 uur duren ofzo.. dus toen stelde Jet voor om 3 of 4 dagen vrij te zijn, daar zegt rowy geen nee tegen dus voíla! Rowy met de bus naar Radenthein, overstappen op de bus naar Spittal. Daar de trein gepakt naar Schwartz nogiets, daar nog een keer overstappen naar de trein richting Zell am See. Daar uitgestapt en werd opgehaald door Robin en Charlotte. Vervolgens nog 1,5 uur rijden naar Gerlos toe. Het was een hele reis dus ik had wel wat biertjes verdient toch

Nouja en verder de afgelopen weken dus werken en beetje chille, met mark nog 2x naar DE discotheek van Bad Kleinkirchheim (bkk) geweest. Was wel lache! Beide avonden wat bier, redbull en een fles jägemeister ingeslagen dus dan wil het wel he

Enja vanwege een vaag verhaal zitten imre en fiona nu allebei in een eigen appartement en heb ik nog 2 weekjes met mark hier gezeten. Mark is vrijdag alweer naar huis vertrokken enja nu zit ik dus in m'n uppie in t appartement waar we eerst met z'n vieren zaten (a)
Máár bijna is het dan weer zo ver

Ik vlieg van Klagenfurt naar Keulen en daar komt papa me ophalen.
De zaterdagavond is al gepland, want dan word het party in café Franske te Helmond.
Iedereen die zin heeft, KOM MAAR!
Vrijdag hebben we nog een BBQ hier op t park met t personeel en dan slaap ik 's avonds bij Jet en Oscar en de volgende dag vliegt Jet met mij mee naar Keulen. Zij rijdt namelijk samen met haar ouders naar Oostenrijk.
Dusja dat was weer een verhaal hé!
De volgende reis staat ook al op de planning maar is nog niet zeker, het word hoogstwaarschijnlijk dan een paar maandjes Lloret de Mar! Maar dat zullen jullie nog uitgebreid te horen krijgen van mij zelf

So see you all soon!
Liefs xxx
Zuuuuus!
Ik vind het gezellig dat je weer naar huis komt! Snel stappen en rikken haha! Tot zaterdag! En zondag gaan we paasbrunchen! X
Hey feestbeest,
geniet nog van de laatste daagjes. Kun je niet naar Toscane, kan ik je daar opzoeken. Trouwens die ijdele Italiaantjes is niks, hasta la Vista baby!
CU soon...