Chersonissos 2012
Jasoe allemaal !
Toch even een kort verhaaltje hoe het er hier allemaal aan toe gaat eigenlijk want nu moet het allemaal via via doorgeroddeld worden ;) Het gaat prima hierzo ! Het begint nu echt lekker druk te worden, want zoals jullie weten ben ik 30 mei al vertrokken dus ben ik hier al bijna 6 weken geloof ik! Ik hoorde dat het in Nederland regende van de gasten dus dan ben ik nog blijer dat ik hier zit. Wel is het hier soms echt te warm! Nu zo rond de 40 graden zelfs ! Pff dus veel schaduw opzoeken ;p Dus als je mooi weer wilt, kom gezellig langs ! 'S avonds heb ik namelijk altijd wel tijd voor een feestje ! Overdag een zwembadje pakken is meestal wat moeilijker maar kan vaak ook wel kort. Dus dat is ideaal..
Dus ons weekprogramma
Maandag Beachflirt op Starbeach met de dresscode white, hier is een vet DJ programma van ;)
Dinsdag gezellige kroegentocht
Woensdag Totally Summer met oa Yellow Claw en Bassjackers, SUPER VET!
Donderdag Lovestar op Starbeach met Neon en blacklight lampen dus lachen!
Vrijdag Recoveringparty op starbeacht 's middags al waarbij je dus gewoon mag zwemmen. Bikinicontest en vanalles te winnen dus mooi feestje zo overdag ;)
Zaterdag weer een zeer gezellige kroegentocht
Zondag Partycruise met onbeperkt drank!
Duss dit is ons feest programma, je zult jezelf wel afvragen van ja geen avondje rust dus.. nouu niet echt, we zijn niet verplicht om naar de starbeach feesten te gaan maar is wel heel vet natuurlijk ! en een grote verleiding om erna nog eventjes 'een sappie' te doen op de barstreet ;p
Zoals de meeste me wel kennen ben ik ergens best wel slecht in, en dit is naar huis gaan!
Jesus ook hier is het zoo moeilijk, dus meestal is het toch al weer licht als ik terug naar huis ga. Maarja weinig slaap wen je natuurlijk ook wel weer aan! De volgende ochtend kan ooit zwaar zijn maar meestal red ik dan mijn 4 uur slaap nog wel. Een aantal avonden zijn we thuis gebleven, ik denk 3 x ongeveer. Dus af en toe even rusten en beetje bijslapen ;p
Overdag hebben we veel info's waar we onze activiteiten ook verkopen in pakketten, ook 's avonds als we avondvluchten hebben. Of nacht zelfs! Dus toch komt er nog wel veel bij kijken, zoals bijvoorbeeld alles invoeren in de computer etc.. Problemen in hotels ook, dus 's nachts worden er een paar van ons wel gebeld voor problemen. In mijn hotel nog niet omdat ik nog niet zoveel gasten heb gehad, maar vanaf vrijdag blijk ik er 19 jongens te krijgen dus ik ben benieuwd !
Het is in ieder geval begonnen nu :)
En nu wil ik wel graag weten hoe het bij jullie is? Vakantie allemaal nu he, dus tot snel ;)
LIEVERD:)
ik wil zo graag langs komen je wilt niet weten hoe graag:(
scheelt alleen dat ik niet heel veel geld heb dus kan ik daar niet wat bijbeunen:P haha
Snel een keertje skypen liefje:) Geniet ervan!
ik ga even met LoesPoes Matinéén op de kermis!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Loveyoubigtime
Hoi Rowy zo te zien heb je het daar heel erg naar je zin. Geniet ervan je ben nu jong en je wil wat of niet dan. En het is weer eens iets anders dan spanje.
Ik kijk uit naar je volgende verhaal.
groetjes van Wim mij en Buffy
Goed idee van je om deze site met een nieuw avontuur aan te vullen ;-p Ik denk wel dat we dit jaar overslaan met een bezoekje naar jou toe ? Wat mij betreft helaas, maar dat weet je wel :-( Maaaaaar papa en 40graden...bestaat er een factor 200 of zoiets hahaha Dikke knuffel en duizend XXXXX
Haha typisch Rowy verhaal hier: stappendrinken en weinig slaap, wat zal jij het goed naar je zin hebben daar!! Hier is de zomer idd slecht, dus geniet er maar extra van daar!!
Dikke zoen! Xx